Olay, Kadıköy Mahallesi'nde saat 22.45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri tarafından aranan S.E. için Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi. Polisleri gören şahıs yakalanacağını anlayınca bulunduğu evin çatısına çıkarak polise ateş açtı.

Zanlıyı yakalamak için olay yerine Polis Özel Harekat ekipleri sevk edildi. Şahsı teslim etmek istemeyen yakınları polise direnirken, polis ekipleri şahsın yakınlarına müdahale etti. Polis Özel Harekat ekipleri şahsı yakalamak için operasyon başlatırken, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Ayrıca evin çevresindeki sazlık alanda özel harekatın termal kamera ile tarama yaptığı öğrenildi. Polis Özel Harekat ekipleri daha sonra zanlıyı yakalamak için operasyon düzenledi.

"Gecenin karanlığından yararlanarak izini kaybettirdi"

Evin  çevresindeki sazlık alanda Polis Özel Harekat ekipleri termal kamera ile tarama yaptı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı bölgede, ekipler zanlının bulunduğu binaya operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda zanlının evde olmadığı, gece karanlığından ve apartmanın bulunduğu evin çevresinin sazlık alan olmasından yararlanan kaçtığı belirlendi. S.E. isimli zanlı izini kaybettirirken, polis ekipleri şahsı bulmak için geniş çaplı arama çalışmalarını sürdürüyor.

Haber: Uğur Eser

Editör: TE Bilişim